Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Training: hoe werken met mensen in armoede – 25/04/’13

Training voor werkgevers, personeelsverantwoordelijken en intermediairen

De groep ‘armen’ in de samenleving wordt voortdurend groter. Ongetwijfeld zet dezelfde trend zich door bij uw werknemers. Misschien worden uw medewerkers ook geconfronteerd met loonbeslag of krijgt u vragen naar voorschotten op het loon.

Mensen in armoede op de werkvloer

 Met deze diversiteitstraining bieden we naast een algemeen kader over deze problematiek, concrete informatie die u kunt gebruiken voor een betere begeleiding en ondersteuning van ‘mensen in armoede op de werkvloer’.

Er wordt aandacht besteed aan het taalgebruik en andere specifieke tips en tools voor leidinggevenden en HRM. De aangeboden theoretische achtergronden worden doorspekt met praktijkvoorbeelden.

Tijdens de training wordt ook voldoende interactie voorzien met de deelnemers.

 

Datum : donderdag 25 april 2013

 Locatie : Huis van de Economie, Seminariestraat 2 te 9000 Gent ( Parking Reep juist over de deur)

 Programma : 

12u15 – 13u00 : Ontvangst met broodjes

13u00 – 16u30 : Trainingssessie door Lucie Evers (ervaringsdeskundige en zaakvoerder van LUDI educatieve winkel te Gent)

16u30 – 17u15 : Netwerkmoment met drankje

 Inschrijven : Schrijf u in tot en met 19/4/2013 via [email protected]

Schrijf tijdig in, de plaatsen zijn beperkt.

 

Diversiteitstraining: Wie? Wat?

Deze diversiteitstraining wordt gratis aangeboden, aan ondernemingen die (al dan niet met behulp van een diversiteitsplan) een actief personeelsbeleid wensen te voeren met aandacht voor duurzame tewerkstelling van werknemers uit kansengroepen. U krijgt de kans om uw uitdagingen en eigen vragen op vlak van tewerkstelling en retentie van mensen in armoede voor te leggen aan een expert terzake.

 

Hartelijk welkom!

Deze diversiteitstraining wordt u aangeboden door de 4 SERR’s en RESOC’s van Oost-Vlaanderen.

, , , ,

Nog geen reacties

Leave a Reply