Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Stageaanbod RESOC Meetjesland, Leiestreek & Schelde

RESOC Meetjesland, Leiestreek & Schelde is een advies- en overlegorgaan dat de streekontwikkeling in de 17 steden & gemeenten in deze regio bevordert. De voornaamste domeinen die hierbij aan bod komen zijn economie, tewerkstelling en arbeidsmarkt maar evenzeer ook sociale economie, zorg, ruimtelijke ordening,… Wij zijn een decretaal verankerd orgaan. De voornaamste speerpunten/actiepunten zijn vastgelegd voor de periode 2013 -2018 in ons Streekpact. Er zijn diverse mogelijkheden tot stage in onze organisatie, gaande van inzet bij het voorbereidend werk, als inschakeling in onze dagelijks werking. Wij staan steeds open voor nieuwe ideeën en bekijken samen met de stagiair naar de best passende mogelijkheden tot een win-win situatie voor beide partijen.

Vereisten inzake kennis en vaardigheden

Afhankelijk van de opdracht zijn uiteraard verschillende profielen mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie of een verkennend gesprek!

onderneming:

RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde
Oostveldstraat 91 bus 1
9900 Eeklo
email: [email protected]
website: http://www.interagora.be

gegevens van de contact
Peter Geirnaert
Directeur Streekontwikkeling
tel: 09 218 96 16
email: [email protected]

, , , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Leave a Reply