Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Sociale netwerksites voor Serr – Resoc Meetjesland, Leiestreek en Schelde

Sociale netwerksites zoals LinkedIn, facebook worden dagelijks door verschillende mensen gebruikt.
Deze trends tonen niet alleen aan dat het gebruik van sociale netwerksites heel doeltreffend kan worden ingepast in je eigen bedrijfs – organisatievoering. Door er goed doordacht mee om te gaan en er dagelijks gebruik van te maken bereik je verschillende mensen op een actieve manier. Serr – Resoc Meetjesland, Leiestreek en Schelde kan je vanaf nu volgen via LinkedIn en Facebook.

, , , , , , ,

1 Reactie op Sociale netwerksites voor Serr – Resoc Meetjesland, Leiestreek en Schelde

 1. Kate Verniest 07/10/2012 om 10:43 #

  Vanuit een hulpkreet op Facebook ‘Gunther verdient een job!’ is de ‘Ik verdien een job!’ site ontstaan: ik was een 24 jarige werkzoekende webmaster en zocht manieren om mezelf via het internet te promoten. Daarbij kwam het idee om via Facebook een nieuwe uitdaging voor te vinden.

  Ik kreeg ongelooflijk veel reacties: zowel van vrienden, familie, werkgevers/jobs, …KANSEN!

  Met de gedachte “de weg naar werk korter te maken” voor werkzoekenden (iedereen verdient een job), creëerde ik als webmaster de website: ikverdieneenjob.be, een algemene website waar iedereen (die een job zoekt) de mogelijkheid krijgt een persoonlijk profiel aan te maken. Bijvoorbeeld http://www.ikverdieneenjob.be/guntherdevisch. Een website waar gebruikers kunnen weergeven ‘Waarom zij precies een job verdienen en naar ‘Welke’ job ze precies op zoek zijn.

  Interactie tussen werkgevers & werkzoekenden: reacties en vraagstelling: laagdrempelig & directe actie!

  Werkzoekende: zoeken, benaderen & met eventuele begeleiding de ideale job vinden.

  Werkgever: op een nieuwe, open, vlotte & efficiënte manier de geschikte kandidaat vinden: online rekruteren!

  Interessant? Natuurlijk, voor iedereen!

  X en Y online verbinden: via Social Media. Het werkt!

Leave a Reply