Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Focusevent Talent- en diversiteitsbeleid bij lokale politiezones – 28 maart 2013

Op donderdag 28 maart 2013 organiseerde SERR-RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde (MLS) het focusevent “Talent- en diversiteitsbeleid bij Lokale Politiezones”.

Het idee, de ingeving, om dit event te organiseren kwam vanuit de vaststelling dat in onze SERR-REGIO Meetjesland, Leiestreek en Schelde bijna alle lokale politiezones actief werken aan een modern HR-beleid, met een diversiteitsplan als omkadering. We vonden het daarom tijd om een stand van zaken op te maken en de opgebouwde kennis met elkaar maar ook met andere lokale politiezones en met de beleidsmakers te delen.

Commissaris-Generaal van de Federale Politie, Catherine De Bolle, woonde dit event bij om haar visie en haar bekommernis omtrent het voeren van een modern HR-beleid bij de politie te onderstrepen en de doelstelling van dit event, kennisopbouw via kennisdeling, met haar aanwezigheid te onderstrepen.

 

Het fotoverslag vindt u hier:Fotoverslag_Focusevent_2013_03_28_V3

Het filmpje “Words create Worlds”: http://www.youtube.com/watch?v=Hzgzim5m7oU

 

, , , ,

Nog geen reacties

Leave a Reply