Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Werkt of woont u in ¨¦¨¦n van onderstaande 17 gemeenten van de regio Meetjesland, Leiestreek en Schelde of bent u er nauw bij betrokken? Dan is deze oproep aan u gericht.

Aalter, Assenede, Deinze, De Pinte, Eeklo, Gavere, Kaprijke, Knesselare, Lovendegem, Maldegem, Nazareth, Nevele, Sint-Laureins, Sint-Martens-Latem, Waarschoot, Zomergem, Zulte

Stakeholders in de regio moeten nauw betrokken worden bij het maken van het streekpact voor de nieuwe bestuursperiode, waardoor er een groot draagvlak gecreëerd wordt. Voorafgaand hebben er bij SERR-RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde meerdere overlegmomenten met lokale stakeholders plaatsgevonden, om samen te brainstormen over de toekomst van de regio. Er zijn een aantal belangrijke punten van het streekpact uitgelicht die in deze enqu¨ºte naar voren komen waarbij SERR-RESOC graag de mening en input van de stakeholders wil.

U heeft zelf de keuze of uw antwoorden openbaar gemaakt worden en daarmee verschijnen in het streekpact 2013 ¨C 2018. Wilt u dat deze gegevens anoniem behandeld worden, kunt u dit aan het einde van de enqu¨ºte aangeven http://www.tadalafilgenerique.org/.

Het invullen van de enqu¨ºte duurt ongeveer 5 tot 10 Minuten.

Inleidende brief: Enqu¨ºte Streekpact II 2013

Via deze link kunt u de enqu¨ºte invullen: Enqu¨ºte streekpact II

 

 

Uitgevoerd door: Jessica RademakersNHTV, Breda, Nederland

T: 09 218 96 13

[email protected]

In samenwerking met: Vakgroep sociologieUniversiteit Gent

, ,

Nog geen reacties

Leave a Reply