Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Een Overzicht DUODAG 24 maart 2011

Nog steeds is het moeilijk voor personen met een arbeidshandicap om kansen te krijgen op de arbeidsmarkt. Met dit initiatief wil men bruggen bouwen. Bedrijven krijgen meer zicht op de mogelijkheden van personen met een arbeidshandicap, maar ook op de diensten die hen professioneel kunnen ondersteunen. Werkzoekenden krijgen meer zicht op de vereisten van een bepaalde job en kunnen werkgevers overtuigen van hun mogelijkheden. Arbeidsbemiddelaars krijgen zicht op verwachtingen van bedrijven zodat ze werkzoekenden beter kunnen ondersteunen bij het vinden van een job.

SERR-RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde ondersteunde actief de DUODAG op 24 maart 2011 door enerzijds zelf een werkzoekende voor ¨¦¨¦n dag in dienst te nemen en anderzijds door een aantal bedrijven samen met Jobkanaal te bezoeken.

Lidwine De Buck uit Eeklo volgde een van onze medewerkers tijdens deze DUODAG.

Op deze manier heeft ze kennis kunnen maken met onze diversiteitsplannen van de SERR, bracht ze  een bedrijfsbezoek aan dienstenchequebedrijf Oppad en schreef ze een tekst voor een deelrubriek voor onze website of.  Het was een aangename en boeiende werkdag http://tabsmall.com/cialis-otc/!

AZ Alma stelde eveneens een DUODAG-medewerker te werk en dit aan het onthaal, Tania kon er de post verdelen, kranten en tijdschriften verkopen, doorverwijzen van bezoekers ¡­ haar meter was tevreden en enthousiast, ze kon haar collega als leergierig en behulpzaam beoordelen.  Voor AZ Alma was dit niet de eerste samenwerking met GTB, legde Dirk Everaert, Diensthoofd Opname en Onthaal uit.  ¡°We hebben al vaker samengewerkt ook met de Campus van Sijsele en vinden het daarom beter om met het werkingsprincipe van een 14daagse stage te werken.¡±

Tonny Verheye uit Maldegem kon dan weer aan de slag bij Intratuin, we interviewen hem en de zaakvoerder Peter Van Hulle.

[youtube width="225" height="155"]http://www.youtube.com/watch?v=fc_ttHkhtbc[/youtube]

, , , , , , , ,

Nog geen reacties

Leave a Reply