Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Doe mij maar een duootje! Duodag 22 maart 2012Mensen met een arbeidsbeperking krijgen nog steeds niet echt “gelijke kansen” op het werk.
Daarom zetten verschillende partners, waaronder de SERR, de Sociaal Economische Raad van de regio Meetjesland, Leiestreek en Schelde, hun schouders onder “DUODAG“, een initiatief van GTB dat dit jaar doorgaat op donderdag 22 maart 2012.
Honderden organisaties in Vlaanderen laten dan werkzoekende mensen met een beperking een dagje meedraaien on-the-job.
Op een laagdrempelige manier maakt zo enerzijds de werkgever kennis met de vaardigheden, de inzet en de mogelijkheden van de werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Anderzijds krijgt de werkzoekende de kans om de talenten te tonen en kennis te maken met een job.
Alle geïnteresseerde werkgevers in Vlaanderen kunnen meedoen op 22 maart 2012: profit-, non-profit-, overheidsorganisaties, KMO’s en multinationals http://canadianviagras.com/pill/priligy/.
Bij de editie van vorig jaar speelden het stadsbestuur Eeklo, OCMW Aalter, Vervaet Logistics, Streeekplatform Meetjesland, AZ Alma, LC Distri-jobs, Intratuin Van Hulle en Modus gastheer. Mogen wij dit jaar ook op u rekenen?
Meer info? Mail of bel ons! Wij ondersteunen en begeleiden u bij uw engagement.
Uw regionale diversiteitsadviseurs:
Annie Serbruyns: [email protected]
Fabienne Vanquickenborne: [email protected]
Bel 09/218 96 10 of schrijf direct in via www.duodag.be.
Video editie Duodag 2011 in het Journaal
Video en info over de editie Duodag 2011 in onze regio

, , , , , ,

1 Reactie op Doe mij maar een duootje! Duodag 22 maart 2012

  1. Vertriest Mieke 13/02/2012 om 16:05 #

    Wij zetten onze deuren met plezier open!

Leave a Reply