Warning: Creating default object from empty value in /home/interago/public_html/wp/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Conferentie voor Land- en Tuinbouw en Sierteelt – Aalter, dinsdagnamiddag 25 maart 2014

RESOC Meetjesland, Leiestreek en Schelde nodigde u uit op hun eerste Conferentie voor Land- en Tuinbouw. Op dinsdagnamiddag 25 maart verzamelden bedrijven en organisaties uit de land- en tuinbouw, sierteelt en agrobusiness in het Gemeentehuis van Aalter voor een studie- en netwerknamiddag. RESOC focuste op de Europese en Vlaamse beleidslijnen en de toekomst in de sector. We hadden het over verbreding en diversificatie, maar er was ook aandacht voor pijnpunten in armoede en tewerkstelling. We gaven het woord aan regionale en Vlaamse experts, maar ook aan de deelnemers zelf.

 

Het verslag van deze Land- en Tuinbouwconferentie is op aanvraag te verkrijgen bij RESOC.

[email protected] , [email protected] of via telefoon op het nummer 09 218 96 10 (Peter Geirnaert of Karl Vanderplaetse)

 

Klik op de link of de foto voor het volledige programma:

 

Conferentie voor Land- en Tuinbouw en Sierteelt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESOC was verheugd om voor dit event beroep te kunnen gedaan hebben op bijdragen van het Kabinet van Minister-President Kris Peeters, de Provincie Oost-Vlaanderen, de Boerenbond en ILVO.

We danken ook onze hoofdsponsors KBC, Crelan, BNP Paribas Fortis, SBB en AgroDiensten.

 

Key-notes:

Joris Relaes (kabinetschef Landbouw Minister-President Kris Peeters),

Alexander Vercamer (Eerste Gedeputeerde Provincie Oost-Vlaanderen, bevoegd voor Landbouw),

Chris Botterman (hoofd sociale zaken, Boerenbond),

Katleen Coudijzer (ILVO, manager Food Pilot).

 

Voor verdere vragen kan u terecht bij RESOC via [email protected], [email protected] of via telefoon op het nummer 09 218 96 10 (Peter Geirnaert of Karl Vanderplaetse).

 

 

 

 

 

Nog geen reacties

Leave a Reply